N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Džekas milžinų nugalėtojas
Jack The Giant Slayer (2013)
Žanras: Nuotykių, fantastinis, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-04-05
Trukmė: 1h 54 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



Tai moderni, trimatė, visai šeimai skirta XXI-ojo amžiaus pasakos apie Džeką ir stebuklingą pupą versija, kurią pristato tikras savo profesijos asas Brianas Singeris (dviejų pirmųjų „Iksmenų“ dalių, „Supermeno sugrįžimo“ ir „Paprastų įtariamųjų“ režisierius).

Paprastas vaikinukas, ūkininko samdinys Džekas vieną dieną šalia savo namų pasėja pupą. Iš kur jam žinoti, kad ši pupa – ne paprasta, o stebuklinga. Užaugusi iki pat dangaus, pupa atveria slaptą kelią į tolimą ir paslaptingą milžinų pasaulį. Sulaukę netikėtos progos, milžinai pakyla į žygį, siekdami atsiimti kažkada jiems priklausiusią planetą. Pirmuoju jų grobiu Žemėje tampa princesė Izabelė. Siekdamas išgelbėti patinkančią merginą, Džekas prisijungia prie karaliaus riterių kariaunos ir iškeliauja į nuotykių kupiną kelionę, kad išgelbėtų Izabelę, karalystę ir visą pasaulį.

Režisierius: Bryan Singer

Scenarijus: Darren Lemke, Christopher McQuarrie.

Vaidina: Nicholas Hoult („Iksmenai: pirma klasė”), Ewan McGregor („Žvaigždžių karai”, „Pragaras rojuje”), Stanley Tucci („Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas”), Ian McShane („Karibų piratai: ant keistų bangų”), Bill Nighy („Haris Poteris ir Mirties relikvijos”), Eleanor Tomlinson.