N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Namas girios glūdumoj
Cabin In The Woods (2012)
Žanras: Siaubo, trileris, mistinis
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2012-04-13
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kultinio TV serialo "Bafi - vampyrų žudikė" autorius ir nekantriai laukiamo superherojiško trilerio "Keršytojai" režisierius Jossas Whedonas kviečia pasigąsdinti originaliu ir šarmingu scenarijumi, kuriame trafaretinės siaubo trilerių žanro taisyklės apsiverčia išradingais sumanymais.

Penki bičiuliai atvyksta kažkur į vidurį miško ir įsikuria apleistame namelyje. Jie nori pakeisti aplinką, atsipalaiduoti ir smagiai papramogauti. Bet kaip tik tada prasideda nenumatyti, siaubingi, klaikūs ir labai blogi dalykai.

Tikriausiai manysite, kad šį filmą jau matėte dešimt kartų ir žinosite, kokie velniai laukia tų nelaimėlių jaunuolių. Neapsigaukite, kad nes šioje trobelėje jūsų laukia nenuspėjami baisumai, kuriuos gudriai ir dinamiškai surežisavo siaubo trilerio "Projektas "Monstras" ir TV serialo "Dingę" scenarijaus autorius Drew Goddardas.

Susipažinkite su vakarėlio dalyviais. Geidžiamas ir žavus vyrukas Kurtas (aktorius Chrisas Hemsworthas, "Toras") stvėrė už parankės aistringą ir temperamentingą draugę Džiulę (aktorę Anna Hutchinson). Sportiškai sudėtas, protingas ir intelektualus juodaodis atletas Holdenas (aktorius Jesse Williamsas) apsisprendė praleisti savaitgalį su juo aklai apsižavėjusia ir drovia Dana (aktorė Kristen Connolly). Kartu su jais į mikroautobusą dar įlipa apsipūtęs ir apsirūkęs Martis (aktorius Franas Kranzas).

Būtų nesąžininga ir negražu atskleisti, kaip jų nuotaikas pakeis netikėti susitikimai su ne tik žmonėmis, kurie formuoja klaidingą pirmąjį įspūdį, o iš tiesų rezga negerus planus.

Dvipusiai veidrodžiai, kraugeriai zombiai, magiški užkeikimai, šiuolaikinės technologijos, visi kiti netikėtumai ir ...

Režisierius: Drew Goddard

Prodiuseris: Jason Clark

Scenarijus: Joss Whedon, Drew Goddard

Vaidina: Richard Jenkins, Bradley Whitford, Chris Hemsworth ir kt.