N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Andrea Bocelli 30: The Celebration
Andrea Bocelli 30: The Celebration (2024)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: -
Kino teatruose nuo: 2024-11-16
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Forum Cinemas“ muzikos gerbėjams paruošė dar vieną dovaną: įstabiojo Andrea Bocelli filmą-koncertą.

Lapkričio 16 (šeštadienį) ir 17 (sekmadienį) dienomis Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatrai muzikos mylėtojus pakvies į neeilinį įvykį: vieno nuostabiausių, gražiausių ir gerbiamiausių pasaulio tenorų Andrea Bocelli filmą-koncertą „Andrea Bocelli 30: The Celebration“.

Nuostabios Toskanos gamtos apsuptyje įsikūrusiame Lajatiko (Lajatico) municipalitete gimęs A. Bocelli niekuomet neužmiršo savo šaknų. Dainininkas kiekvienais metais surengia koncertą savo gimtinėje, nuostabaus grožio amfiteatre „Teatro del Silenzio“ (Tylos teatras), kur jo paklausyti susirenka žmonės iš viso pasaulio.

Šiemet trys maestro pasirodymai šioje scenoje buvo nufilmuoti ir iš jų sumontuotas pustrečios valandos trukmės filmas, kuriame žiūrovai galės mėgautis kvapą gniaužiančiais Toskanos gamtos vaizdais, iš arti pamatyti, kuo gyvena viena didžiausių Italijos muzikos žvaigždžių ir, žinoma, išgirsti nuostabius A. Bocelli ir daugybės kviestinių svečių atliekamus kūrinius.

Svečių, norinčių išreikšti pagarbą A. Bocelli ir pasveikinti jį gražaus jubiliejaus proga, tikrai netrūks: į sceną lips tenoro kolegos, solistai Placido Domingo ir Jose Carreras, populiariosios muzikos atlikėjai Brianas May‘us, Zucchero, Erosas Ramazzottis, Edas Sheeranas, Shania Twain ir Willas Smithas, klasikiniai pianistai Lang Langas bei Jonas Batiste‘as, aktoriai Sofia Vergara, Johnny‘is Deppas ir Russelas Crow bei daugybė kitų.

Aktyvios sceninės A. Bocelli (g. 1958) veiklos 30-metį įamžinusį filmą-koncertą režisavo Samas Wrenchas, pernai režisavęs ir Billie Eilish (Live at the O2) bei Taylor Swift (The Eras Tour) koncertus.

Pripažinimo sulaukęs 1994-aisiais, iki šiol A. Bocelli yra išleidęs 15 studijinių albumų (tiek klasikinės, tiek pop muzikos), tris geriausių kūrinių ir devynis operų albumus. Visame pasaulyje yra parduota daugiau nei 80 milijonų jo įrašų kopijų. Dainininko 1999 m. albumas „Sacred Arias“ (Šventosios arijos) yra perkamiausias visų laikų solo klasikinės muzikos albumas – jo parduota daugiau nei 5 mln. kopijų.

Nuostabus ir jaudinantis renginys išskirtinės muzikos bei ypatingo talento gerbėjams. „Andrea Bocelli 30: The Celebration“ filmas-koncertas – jau lapkričio 16 ir 17 dienomis visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose!