Kino naujienos

„Venomas 3“ žvaigždė Tomas Hardy'is intriguoja: jo herojaus šįkart laukia įspūdinga pabaiga

Jau šį penktadienį, spalio 25 dieną, į kino ekranus atkeliauja trečioji, ir, greičiausiai, paskutinė (?) „Venomo“ dalis. Tiek režisierė Kelly Marcell, tiek ir pagrindinė fantastinio trilerio žvaigždė Tomas Hardy'is apie tai prabilo juostos pristatymo renginiuose bei socialiniuose tinkluose. Panašu, jog „Venomas 3“ bus įspūdingas, pilnas kompiuterinių efektų ir siurprizų žiūrovams reginys.

Venomą T. Hardy'is pirmąkart įkūnijo dar 2018 metais, dvi iki šiol pasirodžiusios filmo dalys ir, žinoma, pagrindinis personažas, sulaukė ir kino kritikų, ir žiūrovų liaupsių. Galima sakyti, kad šioje istorijoje T. Hardy atiteko net du vaidmenys: čia jis vaidina kuklų žurnalistą Edį Broką, tačiau virsta ir į galingą baisūną Venomą. 

„Ačiū visiems už puikų laiką – septynerius nuostabius metus. Turėjau nerealių patirčių dirbant su „Sony“. Mano ir didžiojo vyruko istorijos pabaiga bus tikra bomba. Būtinai ateikite į kino teatrus – nepraleiskite šio reginio“, – instagrame pristatydamas „Venomas 3“ anonsą rašė T. Hardy'is. 

Po įrašu pasipylė internautų komplimentai aktoriui bei liūdesys dėl šio veikėjo istorijos pabaigos. Tačiau „Marvel“ gerbėjai vis dar turi vilties išvysti šį personažą ateityje, greičiausiai, „Žmogaus-voro“ filme. Kol kas tai tik spėlionės. Kaip ten bebūtų, juostos kūrėjai ir anksčiau buvo užsiminę, kad „Venomas“ bus trilogija.

„Pabaigai pasilikome nemažai vyšnių ant torto, kad šio herojaus trilogija baigtųsi įsimintinai. Tiek pati istorija, tiek vaizdai ekrane bus įspūdingi, tą galiu drąsiai pažadėti“, – sako režisierė.

Finaliniame filme „Venomas 3“ gerai visiems žinomas žurnalistas Edis Brokas (aktorius Tomas Hardy‘is) ir ateivis Venomas pagaliau susigyvena viename kūne. Didesnę laiko dalį Edis gali gyventi kaip normalus žmogus, o nežemiška gyvybės forma užvaldo jo kūną tik tuomet, kai labai išalksta ar kai Edžiui kyla pavojus.

Tuo tarpu mokslininkai nesiliauja tyrę kitų trijų nežemiškos gyvybės pavyzdžių, iš praskriejusios kometos atkeliavusių į žemę kartu su Venomu. Norint perprasti jų paslaptis, mokslininkams būtina sugauti ir nuodugniai ištirti Edį. Taigi vyksta žūtbūtinė medžioklė.

Tačiau netrukus mokslininkams teks persvarstyti savo prioritetus. Iš kosmoso gilybių žemėn atkeliauja Venomo gentainiai. Kraugeriški, negailestingi ateiviai nusiteikę sunaikinti visą gyvybę mūsų planetoje ir Edis-Venomas tampa vienintelė žmonijos išgyvenimo viltimi.

Trečioji mokslinės fantastikos trilerio „Venomas“ dalis kino teatruose – nuo šio penktadienio, spalio 25 dienos.