Kino naujienos

Komedija „Laisvo elgesio šeimynėlė“ – ar tikrai žinai, kas tavo kaimynai?

Ką darytumėte, jei paaiškėtų, kad jūsų visiškai normalūs, nors šiek tiek ir išblyškę kaimynai puikiai slepia netikėtą, galbūt šimtmečius saugomą, paslaptį? Tokia intriguojanti ir linksma mintis slypi už naujosios britiškos komedijos „Laisvo elgesio šeimynėlė“, kuri kino teatruose pasirodys nuo spalio 25 d.

Filmas, sukurtas pagal Matto Haigo bestselerį, pasakoja apie žaviąją namų šeimininkę Heleną (Kelly Macdonald) ir jos vyrą, daktarą Piterį (Damian Lewis). Ponai Radliai jau daugiau nei dešimtmetį gyvena ramų, įprastą gyvenimą, ir slepia nuo savo paauglių vaikų, Klaros (Bo Bragason) ir Rovano (Harry Baxendale), tamsias giminės paslaptis. Tačiau nuo savo prigimties nepabėgsi...

Damian Lewis („Milijardai“) filme kuria net du įsimintinus vaidmenis. Aktorius įkūnija šeimos galvą Piterį ir jo pašėlusį brolį dvynį Vilą, kuris gyvena nerūpestingą gyvenimą, kupiną neįtikėtinų nuotykių.

„Man patiko M. Haigo romano žanrų derinys. Jis labai juokingas, tačiau jame perteikiama svarbi žinia apie ištikimybę sau ir savo tikrajai prigimčiai. Filmas nagrinėja, kaip sunku slėpti tai, kas iš tikrųjų esi, ir kokias emocines pasekmes tai sukelia. Manau, kad šie vidiniai iššūkiai padaro istoriją dar artimesnę žiūrovui – mes visi kartais susiduriame su poreikiu pritapti ar užgniaužti tikrąjį save“, – pasakoja D. Lewis.

Filmo istorija pasakoja apie keistuolius Radlius, kurie norėdami išsaugoti savo šeimą ir paslaptį, neturi kito pasirinkimo, kaip tik pasikviesti Piterio brolį dvynį Vilą (Damian Lewis). Linksmas, ištvirkęs ir be galo žavus broliukas gyvena pilnavertį gyvenimą,  kuriame  vakarėliai, merginos ir, aišku, kruvinos puotos! Savo puikiai subalansuota charizma ir šimtamete patirtimi Vilas neužtrunka sukelti chaosą ne tik tarp paauglių, bet ir tarp tėvų! Vegetarai tėvukai – nebesusilaiko ir vėl prisimena tikrąjį kraujo skonį, amžinai įsimylėjęs Rovanas susižavi savo „blogojo“ dėdės gyvenimo filosofija, o Klara suspindi naujai atrasta vampyriška energija.

Tuo tarpu kaimynai pradeda jausti, kad kažkas čia ne taip – buvęs policininkas Džaredas vis labiau įtaria, kad Radliai slepia kažką tamsaus.

„Laisvo elgesio šeimynėlė“ – žaisminga ir stilinga, kupina aštraus britiško humoro ir netikėtų posūkių komedija apie šeimos paslaptis, pirmąją meilę ir visą linksmų krūvą kuriozinių situacijų – kino teatruose nuo spalio 25 dienos. Galbūt nenorėtumėte tokių kaimynų, tačiau pamatyti šį filmą kino teatruose – smagi pramoga!