Kino naujienos

Romantinė komedija „Kitąmet, tuo pačiu laiku“ primins garsiąją kino juostą „Bridžitos Džouns dienoraštis“

Vasariška istorija apie romantiką, draugystę ir „kibirkščiuojantį“ likimą „Kitąmet, tuo pačiu laiku“,  kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka kino žvaigždės  Sophie Cookson („Kingsman: Slaptoji tarnyba“) ir Lucien Laviscount („Emily Paryžiuje“), debiutuoja didžiajame ekrane šį penktadienį. Kino kritikai pabrėžia, kad ši linksma romantinė komedija primena visiems puikiai pažįstamą filmą „Bridžitos Džouns dienoraštis“.

Šis filmas, kaip ir „Bridžitos Džouns dienoraštis“, žavi savo nuoširdumu ir gebėjimu perteikti gyvenimo tikroviškumą su šypsena. Režisierius Nick Moore, pasitelkęs subtilų humorą ir šiltą pasakojimo stilių, sukūrė filmą, kuris įtrauks žiūrovus nuo pirmos minutės iki pat pabaigos. „Komedija, apie du netikėtai įsimylėjusius žmones, nėra vien tik šmaikštūs dialogai, nors jų filme daug. Abu veikėjai susiduria su tikrais gyvenimo sunkumais, o tai esminė romantinių komedijų sėkmės priežastis“, – akcentuoja filmo režisierius Nick Moore, dirbęs prie tokių jau šio žanro klasika tapusių romantinių komedijų kaip „Noting Hilas“, „Tegyvuoja meilė“ ir „Gyvenimas pagal jį“.

Kino ekranuose išvysime akį traukiančius aktorius žavųjį Lucieną Laviscountą bei jo nuostabiąją partnerę Sophie Cookson. Abu jie pabrėžia, kad darbas šiame filme buvo tikras malonumas. „Filmavimas  Italijoje buvo tikra svajonė. Šalies grožis ir atmosfera suteikė filmui papildomo žavesio ir romantikos, o mano partneris  L. Laviscountas – kaip visada nuostabus“, – pabrėžia pagrindinio vaidmens atlikėja Sophie Cookson.

„Man labai patiko vaidinti Kviną, jis – daugialypis personažas. Iš pirmo žvilgsnio mano kuriamas herojus atrodo labai sėkmingas, tačiau giliai viduje jis susiduria su daugybe problemų. Buvo įdomu tyrinėti šias temas ir parodyti žiūrovams, kad net ir sėkmingi žmonės turi savų iššūkių“, –  pasakoja  populiaraus serialo „Emily Paryžiuje“ žvaigždė.

Romantinė komedija „Kitąmet, tuo pačiu laiku“ pasakoja istoriją apie du žmones, Minę ir Kviną kurie gimė toje pačioje ligoninėje Naujametinę naktį, o jų gimimus skiria vos kelios minutės. Praėjus 30-čiai metų jie netikėtai vėl susitinka. Šis susitikimas pakeičia jų gyvenimus, galbūt, šį kartą nutiks ir meilė?