N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
André Rieu's 2024 Christmas Concert: Gold and Silver
André Rieu's 2024 Christmas Concert: Gold and Silver (2024)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2024-12-07
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Su artėjančiomis Kalėdomis į „Forum Cinemas“ kino teatrus sugrįžta ir magiškoji André Rieu muzika

Kalėdoms pasiruoškite „Forum Cinemas“ kino teatre – jau gruodžio 7 - 8 dienomis čia bus rodoma ir skambės naujausia André Rieu ir jo vadovaujamo Johano Štrauso orkestro programa „Gold and Silver“ (Auksas ir sidabras).

Iš visų Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatrų didžiųjų ekranų vėl liesis stebuklinga, magiška ir užburianti „valsų karaliaus“ iš Nyderlandų muzika. Kalėdų dvasią įkūnijanti naujoji A. Rieu programa žiūrovų širdis pripildys džiaugsmo, šilumos ir šventinio nusiteikimo. Prie ypatingos nuotaikos ir neužmirštamų įspūdžių prisidės ir 150 įmantrių šviestuvų bei 50 venecijietiškų kandeliabrų, nušviesiančių sceną.

Koncerto metu skambės daugybė klasikinių ir puikiai atpažįstamų Kalėdinių dainų, giesmių bei melodijų, kurias kartu su A. Rieu ir jo vadovaujamu orkestru atliks kviestiniai svečiai ir viena ypatinga viešnia – 16-metė Emma Kok.

2008 m. Mastrichte (kaip ir A. Rieu) gimusiai mergaitei pačiais pirmaisiais gyvenimo metais buvo diagnozuota gastroparezė. Įprastai maitintis negalinti E. Kok nuo devynių mėnesių amžiaus visas organizmui būtinas maistines medžiagas gauna tik per vamzdelį. Tačiau tai nesutrukdė jai siekti savo svajonės: muzikantų šeimoje gimusi mergaitė nuo pat vaikystės mėgo dainuoti, o visam pasauliui savo ypatingo balso grožį atskleidė 2021-aisiais, laimėjusi dešimtąjį Nyderlandų „Vaikų balso“ sezoną.

Sužavėtas E. Kok talento, pernai A. Rieu pakvietė mergaitę padainuoti su savo orkestru. Jų bendrai atliktas prancūzų dainininkės Barbaros Pravi kūrinys „Voilà“ iki šiol „Youtube“ kanale jau peržiūrėtas daugiau nei 70 mln. kartų, o šiemet Emma Kok su A. Rieu ir Johano Štrauso orkestru leidosi į pasaulines gastroles.

Puiki proga išvysti juos savo akimis – nauja kalėdinė A. Rieu koncertinė programa „Gold and Silver“, kuri jau nuo gruodžio 7 d. bus rodoma visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose. Neužmirštama šventė ausims, akims ir sielai nuostabioje magiškos muzikos karalystėje.