N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: „Žiedų valdovas: Karaliaus sugrįžimas“ (Extended)
The Lord Of The Rings: The Return Of The King (Extended Edition) (2003)
Žanras: Nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Kino teatruose nuo: 2024-11-24
Trukmė: 4h 13 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Tęsdami tradicijas ir dovanodami kino mylėtojams pačius geriausius įspūdžius su legendiniais ir visų mylimais epais, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ lapkričio 22–24 d. sugrąžins į didžiuosius ekranus pasakišką J. R. R. Tolkieno sugalvotą Viduržemį, kuriame didinguose mūšiuose ir nuotykių kupinose kelionėse susirems gėrio ir blogio pajėgos.

Tik šįkart visų „Žiedų valdovo“ entuziastų lauks ne įprastinės kino versijos, kurias „Pasiklydę ekrane“ parodė 2021 m. įvykusiame maratone, bet „prailgintos“ (angl. extended) su dar daugiau nuotykių, žymiai epiškiau atrodančiomis batalijomis ir originaliuose juostose nematytais siužetą papildančiais epizodais.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Jėgelė“, „Pabėgimas.lt“, „iLunch“.

Dėmesio! Visi filmai rodomi anglų kalba, be subtitrų.

Frodui darosi vis sunkiau nešti Žiedą. Jis patiki Golumu, klastingai mėginančiu atsikratyti Semo, ir išvaro pastarąjį. Golumas toliau veda Frodą žadėtuoju slaptu keliu į Mordorą. Kelias eina per voratinkliais apipintą purviną tunelį. Golumas pradingsta, o Frodas yra priverstas susidurti su pabaisa – milžiniška vore Šeloba. Tuo pačiu metu Aragornas su bičiuliais ruošiasi lemiamam mūšiui su nesuskaičiuojama Saurono armija.

Amžiaus cenzas: N-13

Režisierius: Peter Jackson

Vadina: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Sean Austin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Hugo Weaving, Andy Serkis, David Wenham, Miranda Otto, Karl Urban.