N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: „Žiedų valdovas: Žiedo brolija“ (Extended)
The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring (Extended Edition) (2001)
Žanras: Nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Režisierius: Peter Jackson
Vaidina: Elijah Wood
Kino teatruose nuo: 2024-11-22
Trukmė: 3h 28 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Tęsdami tradicijas ir dovanodami kino mylėtojams pačius geriausius įspūdžius su legendiniais ir visų mylimais epais, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ lapkričio 22–24 d. sugrąžins į didžiuosius ekranus pasakišką J. R. R. Tolkieno sugalvotą Viduržemį, kuriame didinguose mūšiuose ir nuotykių kupinose kelionėse susirems gėrio ir blogio pajėgos.

Tik šįkart visų „Žiedų valdovo“ entuziastų lauks ne įprastinės kino versijos, kurias „Pasiklydę ekrane“ parodė 2021 m. įvykusiame maratone, bet „prailgintos“ (angl. extended) su dar daugiau nuotykių, žymiai epiškiau atrodančiomis batalijomis ir originaliuose juostose nematytais siužetą papildančiais epizodais.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Jėgelė“, „Pabėgimas.lt“, „iLunch“.

Dėmesio! Visi filmai rodomi anglų kalba, be subtitrų.

Hobitas Bilbas Beginsas rengia savo 111-ojo gimtadienio puotą. Vidury puotos jis išnyksta ir iškeliauja, palikęs visą savo turtą sūnėnui Frodui. Palieka jam ir Žiedą, kurį buvo radęs prieš daugelį metų oloje po kalnais. Žiedas ypatingas – tas, kas jį mūvi, tampa nematomu. Burtininkas Gendalfas išsiaiškina, kad tai yra Pirmasis Žiedas, prieš kelis tūkstančius metų nukaldintas Tamsos lordo Saurono ir turintis galią valdyti kitus Galios Žiedus. Gendalfas pataria Frodui nedelsiant palikti namus ir drauge su bičiuliu sodininku Semu leistis į pavojingą, bet visą Viduržemį galinčią išgelbėti kelionę.

Amžiaus cenzas: N-13

Režisierius: Peter Jackson

Vadina: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Dominic Monaghan, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Sean Austin, Sean Bean, Billy Boyd, Ian Holm, Christopher Lee.