N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
CAIF CAFE premjera: After. Fanams
CAIF CAFE premiere: Beyond After (2024)
Žanras: Dokumentika
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2024-10-17
Trukmė: 1h 28 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Spalio 17 d. didžiuosiuose kino ekranuose – ypatingas filmo AFTER seansas, kurį privalai pamatyti PIRMAS, skirtas tikriems FANAMS! Jei sekėte Tesos ir Hardino meilės istoriją nuo pirmųjų knygos puslapių iki naujausių filmų, nepraleiskite šio išskirtinio renginio. Šio seanso metu jūsų lauks maloni staigmena – specialios dovanos iš CAIF CAFE , skirtos tik ištikimiausiems AFTER gerbėjams. Pasinerkite į jaudinančią istoriją dar kartą ir mėgaukitės ypatingais prizais!

-

Visiems, kurie sekė kiekvieną AFTER frančižės žingsnį – nuo pirmųjų AFTER knygos skyrių „Wattpad“ platformoje iki išskirtinai jaudinančių filmų, pasakojančių apie romantinę Tesos ir Hardino meilės istoriją. Tiems, kurie stovėjo milžiniškose eilėse kino teatruose ir tiems, kurie negali pamiršti šios fantastiškai populiarios, audringos, beprotiška aistra alsuojančios kino juostos.

Jeigu tu buvai vienas iš jų – privalai pamatyti kaip gimė ši fantastiško populiarumo istorija, kurią internete perskaitė 690 milijonų skaitytojų, o kino ekranuose pasirodžiusios naujausios filmo dalys akimirksniu šoktelėjo į žiūrimiausių filmų topų viršūnes. Niekur nematyti kadrai iš filmavimo aikštelės, negirdėtos mylimiausių aktorių Josephine Langford – Tesos, Hero Fiennes-Tiffin – Hardino mintys, filmavimo komandos iššūkiai, bei autorės Anos Todd pasakojimai apie tai, kaip jos kūrinys virto pasauliniu fenomenu.

Ar žinojai, kad Ana Todd pradėjo rašyti savo istoriją tik todėl, kad nerado kas „Wattpad“ platformoje, ją tikrai sužavėtų? Savo geriausias mintis autorė užrašė sėdėdama ne prie kompiuterio, o telefonu vos tik ją aplankydavo įkvėpimas! Ar žinojai, kad filmavimo komanda net 2 metus ieškojo aktorių, kurie galėtų atlikti Tesos ir Hardino vaidmenis? Ar žinojai, kad režisieriai Hero Fiennes-Tiffin apibūdino kaip daug jautresnio charakterio aktorių, nei Josephine Langford, kuri filmavimo aikštelėje norėdavo žinoti viską iki smulkmenų? Ar žinojai, kad kažkur pasaulyje esama tokių užkietėjusių filmo fanų, kurie AFTER vis dar žiūri tris ar keturis kartus per savaitę, o jų namuose pilna filmo plakatų ir įvairiausios atributikos!

Ši fenomenali istorija įkvėpė daugybę žmonių. Tai puikus pavyzdys, kaip svajonės gali tapti realybe, jei tik jų sieki su aistra ir atsidavimu. Pajusk dar kartą magišką erotikos jaudulį kinuose jau šį rudenį!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-13

REŽISIERIUS: Didier Allauch