N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Psichopato bučinys
Woman of the Hour (2024)
Žanras: Trileris, psichologinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Režisierius: Anna Kendrick
Vaidina: Anna Kendrick
Kino teatruose nuo: 2024-10-11
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kino teatruose tikra vieno žiauriausių maniakų žudikų istorija „Psichopato bučinys“.

Nuo spalio 11 dienos kino teatruose tikrais įvykiais paremtas filmas „Psichopato bučinys“. Istorija nutikusi septintajame dešimtmetyje savo žiaurumu ir ciniškumu sukrėtė tūkstančius žmonių. Režisierė ir pagrindinė filmo aktorė Anna Kendrick („Nedidelė paslauga“) puikiai atskleidė itin nuožmaus psichopato, serijinio žudiko, seksualinio nusikaltėlio Rodney Alcala istoriją, jo aukų skaičius peržengia bet kokias sveiko proto ribas.

Niekada nežinosi, kur sutiksi psichopatą, kurio vienintelis tikslas tave sužavėti, suvilioti, nufotografuoti iškankintą nuogą kūną ir nužudyti... Toks buvo tobulos išvaizdos, puikios iškalbos, aukšto intelekto serijinis žudikas Rodney Alcala (akt. Daniel Zovatto), siautėjęs JAV 7-8 dešimtmečiuose. Ieškodamas didesnio adrenalino, aštresnių pojūčių ir naujos aukos savo iškrypusiai aistrai tenkinti, maniakas nusprendžia dalyvauti 1979 metais JAV itin populiariame TV šou „Pasimatymų žaidimas“, kuriame aklo pasimatymo metu mergina išsirenka jai labiausiai patinkantį vaikiną, jo nematydama, tačiau užduodama jam klausimus. Psichopatas pasirodo TV eteryje, kaip vienas iš trijų vaikinų, kurio tapatybė prieš žaidimą nebuvo patikrinta. Žaidimo dalyvė Šeryl Bradshaw (akt. Anna Kendrick) – žavi mergina, ieškanti pripažinimo ir svajojanti apie aktorės karjerą spindinčiame Holivude. Plati psichopato šypsena, charizma, seksualūs atsakymai į klausimus akimirksniu sužavi publiką bei žaidimo dalyvę. Laimėjęs geidžiamiausio vaikino titulą, žavusis maniakas R. Alcala jau turi planą, ką darys su naiviąją savo auka....

Psichologinis trileris „Psichopato bučinys“ - sukrečiantis, šiurpus ir tikras pasakojimas, apie vieną žiauriausių maniakų pasaulyje, kurio sąraše gali būti 130, o gal ir daugiau žmonių gyvybių, kino teatruose nuo spalio 11 dienos.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

AMŽIAUS CENZAS: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

REŽISIERIUS: Anna Kendrick („Nedidelė paslauga“)

VAIDINA: Anna Kendrick („Nedidelė paslauga“); Daniel Zovatto („Popiežiaus egzorcistas“) ir kt.