Įvairaus amžiaus žiūrovams
Ozi. Miško balsas (dubliuotas)
Ozi: Voice of the Forest (dubbed) (2024)
Žanras: Animacija, nuotykių
Sukurta: Didžioji Britanija, Prancūzija, Indija, JAV
Platintojas: Adastra Cinema, UAB
Kino teatruose nuo: 2024-09-06
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Sveiki atvykę į atogrąžų miško rezervatą! Nepaprastai žalią, didingų medžių ir įdomiausių laukinių gyvūnų kupiną vietą, kurioje prieglobstį rado mažoji orangutanė vardu Ozi. Ji čia atsidūrė ne atsitiktinai, mat tikruosius jos namus ir šeimą pasiglemžė siaubingas gaisras.

Dabar, iš rūpestingų rezervato prižiūrėtojų pramokusi gestų kalbos ir atradusi talentą valdyti socialinius tinklus, Ozi susilaukia milijonų sekėjų net iš tolimiausių pasaulio kampelių! O su netikėta šlove įvyksta ir netikėtas atradimas…

Kas kelia grėsmę gyvūnams ir augalams atogrąžų miško gūdumoje, ir kas iš tiesų nutiko jos tėvams? Tai sužinosite tik prisijungę prie tiesioginės Ozi nuotykių transliacijos! Žinoma, tokia svarbi misija neapsieis be ištikimų bendražygių, kurie padės mažajai nuomonės formuotojai suprasti – net ir vienas balsas gali pakeisti pasaulį.

Naujas, Leonardo DiCaprio prodiusuotas animacinis filmas visai šeimai „Ozi. Miško balsas“ – tik kinuose nuo rugsėjo 6 d.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Tim Harper

Scenarijaus autoriai: Keith Chapman („Šunyčiai patruliai”), Rodrigo Blaas, Patrick Morris, Sean P. Mullen, Ricky Roxburgh

Lietuviškai įgarsina: Kotryna Dogadajeva, Ridas Žirgulis, Vytautas Rumšas vyr., Rokas Kurmilavičius, Augustas Gudelis ir kiti.