N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
RC kino premjera: Fantastinių gyvūnų legenda (dubliuotas)
RC premiere: Lendarys (dubbed) (2024)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Prancūzija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2024-08-28
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

„Fantastinių gyvūnų legenda“: stulbinančio grožio animacinė juosta visai šeimai apie stebuklingą kraštą, kuriame magija – kasdienybės dalis.

Toli, toli, pasakiško grožio krašte, gyvena trylikamečiai dvyniai Zakas ir Kailas. Tai – nepaprastas kraštas: magija ir fantastiški, niekur kitur nematyti gyvūnai jame yra visiškai įprasti.

Vieną dieną žmonės miškuose ima sutikti anksčiau nematytus, grėsmingus padarus. Smalsumu degantis Kailas netrukus pradingsta, o, nors ir drebančia širdimi, Zakas nusprendžia nesislėpti ir leistis ieškoti dingusio brolio.

Prie jo prisijungia netikėtai sutikta Indiana – įstatymų nesilaikanti, pašėlusi ir, Zako nuomone, visai žavi mergina. Ir, žinoma, mažasis pūkuotas bendražygis Vovo. Šaunioji trijulė leidžiasi į žygį, kuriame sutiks dar nematytų fantastiškų būtybių, patirs nepaprasčiausių nuotykių ir galbūt netgi išgelbės nuo sunaikinimo visą savo magišką pasaulį.

Kvapą gniaužianti animacinė juosta visai šeimai „Fantastinių gyvūnų legenda“ Lietuvoje pradedama rodyti rugpjūčio 30 dieną.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Philippe Duchene, Cuvelier Jean-Baptiste

Vaidina: Manu Payet, Clara Luciani, Jérôme Niel