N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Žmogus su randu (1983)
Scarface (1983)
Žanras: Drama, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Režisierius: Brian De Palma
Kino teatruose nuo: 2023-05-02
Trukmė: 2h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

„Say hello to my little friend“ – kultinė frazė, kurią lygiai prieš keturiasdešimt metų ištarė vienas iš ikoniškiausių gangsterinio kino veikėjų Tonis Montana.

Ir šia proga, kad filmui šiemet sukanka toks solidus jubiliejus, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė jį parodyti dideliame kino ekrane. Tad pasiruoškite gegužės 2 dieną Vilniaus ir Kauno „Forum Cinemas“ kino teatruose išvysti šį legendinį filmą su Alu Pacinu priešaky.

Seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „iLunch“ ir „Red Light Barbers“.

Filme „Žmogus su randu“ yra pasakojama istorija apie karštakošį emigrantą iš Kubos Tonį Montaną, kuriam nusišypsojo laimė ir po vieno nešvaraus darbelio jis gauna žaliąją kortą, kad galėtų įgyvendinti savo amerikietišką svajonę. Kiekvieną dieną jis ieško būdų užsidirbti daug pinigų, kol nepakliūva į vietinių narkotikų prekeivių akiratį. Jie jam pasiūlo įvykdyti vieną užduotį, po kurios jam bus atvertos visos durys į gerą gyvenimą. Ir Tonis viską padaro kaip reikiant. Taip prasideda jo kelias į Majamio kriminalinio pasaulio viršūnę.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Brian De Palma

Vadina: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, Mary Elizabeth Mastrantonio, Robert Loggia, F. Murray Abraham, Paul Shenar, Harris Youlin, Miriam Colon.