N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Gladiatorius (2000)
Gladiator (2000)
Žanras: Veiksmo, drama, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Režisierius: Ridley Scott
Kino teatruose nuo: 2024-10-21
Trukmė: 2h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Artėjant ilgai lauktai Ridley‘io Scotto 2000 metų kino hito „Gladiatorius“ (angl. „Gladiator“) tęsinio premjerai, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ sugrąžina į kino ekranus net penkis „Oskarus“ pelniusį ir geriausiu 2000 metų filmu tituluojamą legendinį pirmtaką su Russelu Crowe‘u priešaky.

„Gladiatorius“ – tai filmas apie nuoširdžią meilę, žmogišką pagarbą, įnirtingą kerštą ir sielos apsivalymą, todėl tiek įsimylėjėliai, tiek vienišiai, tiek ir gero kino gerbėjai šios juostos peržiūros metu atras kažką savito. O pamatyti tokį epą dideliame ekrane ir dar belaukiant tęsinio turėtų daug kam tapti neįkainuojamu bei emocijų nestokojančiu įspūdžiu!

Tad pasiruoškite spalio 21 dieną visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose pamatyti šį epišką reginį!

Seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė šio renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „Iliustruotoji istorija“, „Sushi Masters“.

Maksimas Decimusas Meridiusas yra vienas romėnų armijos generolų, kuris veda armiją į mūšį su barbarais. Po mūšio susitinka su imperatoriumi bei sužino, kad mirštantis imperatorius ketina jam patikėti valdžią. Tačiau imperatoriaus sūnus Komodas sužinojęs, kad gali netekti sosto nužudo tėvą, o savo vyrams įsako suimti ir užmušti Maksimą. Nužudęs sargybinius Maksimas pabėga namo. Grįžęs pamato, kad namai sunaikinti, o šeima išžudyta. Netekęs jėgų pakliūna į vergiją, o vėliau tampa gladiatoriumi ir turi kautis iki mirties Romos arenose. Įgudęs karys Maksimas sėkmingai kaunasi arenose ir tampa garsus kaip nuostabus gladiatorius, kuriam nėra lygių. Galiausiai jam tenka kautis Romos Koliziejuje ir susidurti su tikruoju priešu Komodu.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ridley Scott

Vadina: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, Djimon Hounsou, Ralf Moeller